Friday, 2 August 2013

Emmm.... ???




Assalamualaikum.... :D

Tumblr | via Tumblr

Lights on the way | via Tumblr

Pejam celik,pejam celik.. dah habis bulan Julai... bulan Ogos pula yang menyusul... hmm,masa semakin suntukkk...dah nak habis tahun dah kan? rasa kejap je,dah bulan lapan...Tengok post title kat atas tu... emmm...??? hehehe,saya pon tak tau la nak letak tajuk apa,bantai je la... hehe :) takpela,sebenarnya saya nak cerita pasal apa yang telah berlaku hari ni.... hihi tadi kan ada sesi bertukar-tukar kad raya(dalam kelas saya je la).... cikgu buat la undi... saya dapat shazly punya kad raya.... dan kad raya saya pulak dapat kat syazwina,hehehe saya buat simple je,tak cantik pon....saya ni kan tangan kayu... dalam kad raya tu saya tulis link blog saya,hehehe... saja-saja je bubuh.... :D

Kad raya Athirah cantik la,dia kan pandai lukis.... ruginya saya tak ambil gambar kad raya  kawan2 saya,kalau tak boleh letak dalam blog,huhu :( Nadia tulis kat kad raya dia lawak la,hahaha :) Dia tulis kepada: puan sri,tuan sri,grandfather,grandmother,uncle,aunt,girl,boy dan macam2 lagi la....sampai dua baris tau tak? punya lah panjang... entah dia tulis apa lagi la.... nadia tu memang lawak pon.... dia jenis yang ceria,comel dan sporting...hehehe :) nadia kembang la tu.... aimi dapat kad raya nadia... kad raya farisha pulak cantik... ucapan dia guna pantun...hehehe :) nadia pon tulis jugak link blog dia: http://adminisluckyly.blogspot.com, siap suruh follow lagi,hahaha XD

Pastu tadi saya suruh kawan2 saya lukis atau tulis ucapan diorang kat dalam buku saya... nanti saya tangkap gambar tau,letak kat blog,hihi :D mungkin esok... athirah dia kan kreatif....pandai seni pulak tu...hihi tadi dia ada buat doodle,cantik gila tau tak.... saya mintak la dia buat nama saya,hehehe pastu athirah buat la....dia tulis ucapan selamat hari raya kat saya....terharunya... terima kasih,athirah! jasamu dikenang! korang nak tengok doodle tu? ni link blog dia : http://immaexotic.blogspot.com ni blog ketiga dia...blog first dengan second dah tak boleh guna,kesian athirah... dah la followers blog first dia tu ramai.... korang terjah la blog dia dan jangan lupa follow tau! hehe :D nanti korang baca la entry dia pasal dia buat doodle tu,dia ada letak gambar,korang boleh tengok....cantik ooo.... :) ni first time dia buat doodle,dah berjaya! memang hebat la,athirah! semoga athirah terus berjaya! nanti saya buat entry lain pasal ucapan kawan2 saya tu tau? hehe :)
Wallflower | via Tumblr
:D
Esok sekolah saya ada sambutan hari raya....dapat duit raya le saya,hehe :) tadi dah dapat dah,ustazah rapina yang bagi....ustazah bagi kat satu kelas 6 Cengal...hehe :D terima kasih,ustazah! :) esok saya nak bawak camera... kawan saya pon bawak jugak... kami nak tangkap gambar semasa sambutan tu berlansung(betul ke? ke nak tangkap gambar kawan2,hehe ada la sikit) tangkap gambar kawan2 pon saya nak jugak,hehe :) tapi esok semua murid tahun 6 kena bawak beg walaupun tak belajar,nak buat apa?cikgu kata murid tahun enam ada kerja sekolah cuti raya ni.... banyakkk,soalan2 negeri lain.... fuhhh! banyaknya! semua subjek kot... :) cikgu kata kami darjah 6 kena raya sehari je.... start raya kedua kena pegang buku,buat latih tubi dan ulang kaji.... korbankan masa raya kejap cikgu kata.... baiklah,cikgu! :) kami mengikut perintah!hehe :D

Sekian,wassalam.... nanti kita jumpa lagi ye di entry seterusnya! tunggu tau!(ceh,macam la ada orang nak baca) hehe :) byepp!

8 comments :

  1. Pelukis doodle suda mari.. XD
    haha,pasal kad Nadia tu mmg terbaik arr..
    :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya,the creative girl sudah datang...hehe
      hahaha,tu la kan... hehe :D

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe,saya saja je tulis yang tu....:)

      Delete
  3. Akak tak tau la bile sekolah akak nak buat jamuan hari raya tu . Kalau ade , akak pon nak bawak camera jugak ! Maklumlah akak kan suke bergambar sakan . Ehehehehe :D

    #Akak pon tak reti langsung nak hias kad raya . Tau lukis ketupat je . Hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak bawak la camera! pastu gambar2 yang akak tangkap tuboh dalam blog,hehe saya akan baca entry akak! saya pon sama macam akak,suka bergambar,hohoho :P

      #saya lagi tak reti,tangan kayu.... ketupat yang saya lukis tak tau la jadi ke idok,hehe :D

      Delete
  4. The doodle athirah mmg kreatif~!

    ReplyDelete
  5. farhana : hahaha,betul tu... cantik gila! hehe :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)