Friday, 9 August 2013

Entah Apa-apa

Assalamualaikum...

Saya pon pelik la kenapa saya letak tajuk macam tu kat entry ni,hihihi  ah,lantak la,malas nak fikir...hohoho ....hmm,saya letak gambar comel2 je la daripada WeHeartIt korang tengok lah ye,hehe
Untitled
cantik kan pondok telefon ni? colourfulll...
Bee strong
wahahaha
So cute!
sooo cute....i loike this picture! 

• I'm lovin' it • | via Facebook
kan best kalau rumah saya ada benda alah ni,hehe
bunny gif chibi - Buscar con Google
comel bunny ni...

Tumblr

cats

Untitled

Your storm.. | via Tumblr

Shoes

Sekian,wassalam...



14 comments :

  1. tula kan? lawa!!! saya pon suka,hehe :D

    ReplyDelete
  2. sumenye comel. akk pantang tgok bende2 comell nieh.ahaaa

    ReplyDelete
  3. wah..suka2..akak paling suka gambar first sekali lagi2 pondok warna ungu dan pink..my fevet colour tau

    ReplyDelete
  4. hehehe,saya pon pantang jugak tengok benda2 comel ni... :D

    ReplyDelete
  5. ooo,hehehe...yang pondok telefon tu eh? hehe,saya pon suka jugak... akak suka warna pink dengan purple rupanya,hehe... :D

    ReplyDelete
  6. sis kathy : tu la,semua comel2...geram saya tengok... ikutkan nak ambik je semua gambar kat weheartit tu,hehe :)

    ReplyDelete
  7. nak? hehe...mintak kat weheartit tu...hohoho :D

    ReplyDelete
  8. Semua comel ! Akak suke tengok kasut yang bawah sekali tu . Nak pakai tapi nanti terpeleot pulak kaki ni . Heheheee.... xD

    ReplyDelete
  9. hehe,memang comel kan?kan? hehe... saya pon suka kasut tu.... betul tu nak pakai takut terpeleot pulak,hahaha... saya tak reti pakai kasut tinggi2 macam tu,tak biasa... hohoho... :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)