Monday, 5 August 2013

Klik-klik syawal by cik akak comel

Assalamualaikum...

Saya join contest yang dianjurkan oleh cik akak comel kita ni...  Syarat-syarat dia mudah je.... saya join la,hehe... Contest ni berlansung selama 2 minggu... masa cuti raya ni la,hehe.... Saya dah tekan semua link iklan cik akak tu,hihi :)
Ucapan buat cik akak comel 

 Semoga lebaran kali ni lebih bermakna buat cik akak dan keluarga! Tahun ni baju raya cik akak warna apa?(dah mula merapu dah saya ni) Semoga blog cik akak bertambah maju dan dikunjungi ramai blogger,sekarang ni pon dah ramai...hehe  Kalau ada masa,singgahlah rumah saya,hohoho xD saya akan terus menyokong cik akak... berusaha ye cik akak!ramai blogger suka datang blog cik akak sebab cik akak baik,ceria,peramah dan tak sombong... saya pon suka singgah dan komen kat entry cik akak....

Klik banner kat atas tu kalau nak join.... jom kita join ramai-ramai! 
Sekian,wassalam

12 comments :

  1. Selamat bersegmen dik ! :D

    #teringin nak join jugak tapi tak tau bila . Ekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih! :)

      #join lah,kak irdina! syarat dia simple je,hehe :D

      Delete
  2. all the best dear..
    jom la join contest dekat blog akak..
    hadiah bernilai rm50 untuk 10 pemenang..

    ReplyDelete
  3. takdela,barunjoin 2 je... hihi :) farhana join la.... :)

    ReplyDelete
  4. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    ReplyDelete
  5. cik akak : done! dah semak,saya nombor 36... :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah anda Menang

    Semak hadiah anda di sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/siapa-menang-klik-klik-syawal-by-cik.html

    ReplyDelete
  7. yeay! hehe... terima kasih akak comel! :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)