Wednesday, 14 August 2013

Header Blog untuk Farhana!

Assalamualaikum...

Hari tu farhana ada komen kat entry saya yang pasal saya buat header transparent kali pertama tu lah,hehe :) dia mintak tolong saya buatkan,walaupun dia saje2 je mintak... dia tak mintak betul2 pon... tapi saya tetap nak bagi kat dia,hohoho...anggaplah header ni sebagai hadiah ye,farhana! :D... saya buat header tulisan dia berwarna-warni sebab farhana suka gila2 dengan rainbow ni,hehe... saya guna font 'Sketch Nothing' untuk header farhana tu.... harap2 farhana suka lah ye! :D okeylah,korang tengok la header yang saya buat untuk farhana tu kat bawah ni,hehe... :)


Farhana save tau! hehe... letak kat blog.... header ni fatanah buat khas untuk farhana... yang font untuk link blog farhana tu saya guna font 'Cinnamon Cake'.... haa,lupa nak bagitau... farhana,nanti kalau nak save header,ni save kat new tab tau.... tekan right click... jangan save kat blog ni... nanti dia jadi kecik pulak... okey tak farhana header yang fatanah buatkan ni?.... komen tau! hihihi :)

Itu sahaja...
Sekian,wassalam...

14 comments :

  1. cantiknye !! adik buat kat mane ni ??

    #terkeluar biji mata akak tengok tauu :D

    ReplyDelete
  2. mAkaseh!! Sayang fatanah! muah2 haha

    ReplyDelete
  3. kak irdina :hehe,thanks kak dina! saya buat kat photoscape la,hehe... :)

    #jangan la macam tu akak,nanti sape nak ganti balik mata cantik akak tu,hahaha :D

    ReplyDelete
  4. sis kathy : hehe,terima kasih! :) biasa2 je sis saya buat,baru belajar katakan....hehehe :D

    ReplyDelete
  5. farhana : sama-sama! hehehe... :D okey ke?

    ReplyDelete
  6. kak yaya : alah,biasa2 je tu kak,hehe :D

    ReplyDelete
  7. kak iqa : rajin? hehehe,bolehla... muehehe :)

    ReplyDelete
  8. Cantk sangat~!! Rainbow plak tu... my favy!

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)